Бихме искали да съберем в образи и разказ историята за всички наши обучаеми пилоти.

Всеки възпитаник на АТО Ратан, който желае да стане част от тази книга може да ни изпрати снимка и информация за себе си, която ние ще публикуваме тук.

Успешни полети курсанти!


Роден съм в гр. София и нося любовта към авиацията от малък. Трудно мога да се сетя нещо друго, което да е определяло живота,
колкото летателните професии. Произхождам от семейство, пряко свързано с ВВС и БГА. Внук съм на полк. летец Димитър Андонов Бъчваров - герой от Втората световна война. Немалко мои роднини са отдадени на авиационната кауза и до днешни дни.

Радослав Гайдаров

Още:

Симеон Захов работи в Авио Делта ООД

Росен Панайотов работи в Правителственият "Авиоотряд 28"
Кирил Петров завършва обучението си за професионален пилот в АТО Ратан и понастоящем е Втори пилот на Boeing 737 в А/К Карго Ер.
Иван Дееничин е командир с дългогодишен опит в България Ер. В АТО Ратан е завършил курс за получаване на квалификационна отметка SEP-L и в свободното си време посещава Летище Долна баня за да пилотира собствения си малък самолет.
Иван Цикалов е син на инструктора, който обучава Ватко Бешлиев във военната академия. Иван завършва обучението си за професионален пилот в САЩ, работи няколко години като инструктор там и се завръща в България, където започва работа като инструктор в АТО Ратан. Понастоящем е втори пилот в България Ер.
Георги Грозданов завършва курс за любител пилот в АТО Ратан. Георги съчетава страстта към летенето с удоволствието да заснема местата над които лети. Голяма част от филмчетата и снимките в сайта ни са негово дело, за което сърдечно благодарим.
Александър Александров е ръководител полети в РВД София и в продължение на години е част от екипа любители пилоти на Летище Долна баня.